Vloeren

De vloer is vaak een lastige keuze. Het is de basis van het interieur en dus bepalend voor sfeer in de ruimte. Daarnaast heeft het ook andere functies. Ontdek wat een vloer voor verschil kan maken in een ruimte.

Niet iedere vloer is geschikt in een kantoor- of bedrijfsruimte. Je moet namelijk rekening houden met intensief gebruik van de vloer door bijvoorbeeld het rollen van bureaustoelen en het vele lopen. Om die reden adviseren wij om naar een speciale projectgeschikte vloer te kijken, die deze intensiviteit van gebruik met gemak aan kan. En door middel van het gebruik  van twee soorten vloeren creëer je niet alleen een speels effect maar ook een indeling van ruimtes. Daarbij draagt bijvoorbeeld een tapijtvloer mee aan een goede akoestiek in de ruimte.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Keuze uit vele soorten vloeren en decors
  • Inmeten op locatie en uitwerken van een compleet legplan
  • Verwijderen, schuren, stofzuigen,   repareren, egaliseren en leggen
  • Schoonmaak- en onderhoudsadvies

Soorten vloeren

Ander product?

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem! Ons assortiment is nog veel groter! Neem contact met ons op en wij komen bij jou langs.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten