Sfeerverlichting

Sfeer maken door middel van verlichting in een kantoorpand lijkt zo “vanzelfsprekend”, maar helaas wordt het nog wel eens vergeten.  Wij geloven dat meubels en ruimtes een betere uitstraling krijgen door een goed verlichtingsplan.

Goede verlichting zorgt dat mensen beter presteren, minder fouten maken en zich minder snel ziek melden. Een goed verlicht pand kan er ook voor zorgen dat er minder ongelukken zich voordoen op de werkvloer.

Dat verlichting een goede functie bevat is helder, daarnaast brengt het sfeer in de ruimte. Gelukkig zien we dat bedrijven steeds vaker deze sfeer willen toepassen op de werkvloer en dat mensen gelukkiger worden van een sfeervolle werkplek. Wij moedigen deze gedachtegang van de ondernemers aan en kunnen voor elke sfeer en ruimte een bijpassend lichtplan maken. Genoeg argumenten dus, om te investeren in een doordacht lichtplan. Laat je maar eens verrassen.

De voordelen van onze sfeerverlichting

  • Merk onafhankelijk
  • Totaal leverancier
  • Advies d.m.v. persoonlijk lichtplan
  • Lichtplan volgens de ARBO richtlijnen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten