Kodak – Alaris Scan Station 710

Standaard
  • Compact
  • 70 ppm
  • ADF capaciteit van 75 A4 pagina’s
  • Touchscreen display

Het Kodak Scan Station 710 is een documentscanner in kleur A4, ideaal voor elk bedrijf dat gegevens snel en efficiënt wil delen, via een eenvoudige, intuïtieve interface met een zeer robuust ontwerp. De scanner kan gemiddeld 6000 pagina’s per dag verwerken dankzij de doorvoersnelheid van 70 ppm, de ADF-capaciteit van 75 A4-vellen en de ultrasone dubbele invoerdetector.

De scanner zit ook boordevol functies voor beeldverwerking: rechtzetten, bijsnijden, verwijderen van lege pagina’s op basis van documentinhoud, automatische documentoriëntatie op basis van leesrichting, enz. Het Kodak Scan Station 710 garandeert ook de veiligheid van je bestanden en de overdracht ervan met verschillende Beveiligingsfuncties: PDF-codering met persoonlijke sleutels, optionele wachtwoordtoegang, optie om de mogelijkheid om naar draagbare USB-stations te scannen in of uit te schakelen, beveiligde aanmelding via LDAP, logboekregistratie door log-in ID, IP-poortblokkering. Bovendien kun je met de scanner gebruikerstransacties volgen, frequente taakinstellingen en bestemmingen configureren, in voorbeeldmodus scannen, enz.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten