Systeembeheer

Standaard
  • Systeembeheer
  • Digitale systeembeheer
  • Antivirus
  • 24/7 bescherming

Systeembeheer 
Iets dat je vaak en intensief gebruikt, heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat geldt zeker voor ICT-systemen. Je moet er immers niet aan denken dat je bedrijfsprocessen stilvallen bij een storing. Door proactief systeembeheer voorkomen wij dat er storingen optreden, systemen uitvallen of dat er waardevolle informatie verloren gaat.

Digitale systeembeheerder 
Tot een aantal jaar geleden gingen onze collega’s regelmatig langs bij de klant om te checken of alle ICT-systemen nog naar wens functioneerden. Werkt de server nog naar behoren, loopt de harde schijf niet vol, is de antivirussoftware up-to-date, komen er geen vreemde geluiden uit de PC’s? Wij gaan nog steeds graag bij de klant langs, maar liever voor een goede kop koffie en een inhoudelijk gesprek. Voor het systeembeheer hebben we nu een digitale collega die 24/7 uw systemen in de gaten houdt, of het nu om één computer gaat of een heel bedrijfsnetwerk. Zo worden storingen voorkomen. Ook doet het alle Windows- en third-party-updates, zodra wij die goedgekeurd hebben. Mocht het toch iets niet voor elkaar krijgen, dan schakelt het direct onze supportmedewerkers in die het probleem dan oplossen. Van afstand of op locatie. ‘Managed Services’, ofwel onderhoud op maat, voor een vast maandelijkse tarief!

Antivirus
Daarnaast is het mogelijk dat dit systeem je bedrijf automatisch van de laatste antivirussoftware voorziet. Met dezelfde 24/7 bescherming én op basis van Bitdefender, een awardwinnende antivirussoftware. Wanneer het systeem toch iets niet vertrouwt, dan maakt het automatisch een ticket aan in ons systeem en zorgt hij dat wij aan het werk gaan. Een veilig gevoel!

Quick scan Natuurlijk is elk bedrijf anders. We doen dan ook graag een vrijblijvende quick scan van je netwerk om te kijken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten