Hardware en software

Standaard
  • Hardware
  • Refurbished hardware
  • Software

Hardware

Of het nu gaat om kantoortoepassingen, het werken met maatwerksoftware, internet en e-mail, thuiswerken of andere toepassingen, om te kunnen werken heb je hardware nodig. Dat kan een desktop, een laptop of een tablet zijn. Het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt. Daar adviseren wij graag bij. Wij maken bij onze oplossingen altijd gebruik van zorgvuldig geselecteerde hardware van gerenommeerde merken.

Refurbished hardware

Heel veel hardware verdient een tweede leven. Wij checken deze producten op defecte onderdelen en waar nodig vervangen we ze. Door het plaatsen van een SSD-kaart worden afgeschreven PC’s van een jaar of drie oud weer razendsnel. Zo kunnen ze nog makkelijk een paar jaar mee. Niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

Software 

Van tekstverwerker tot antivirus en van grafische vormgeving tot back- up. Wij adviseren daarbij graag, niet alleen over de soort software, maar ook over de vorm waarin je de software kunt afnemen. Zo bestaan er bijvoorbeeld OEM-licenties, open licenties, multi-year-open-licenties en licenties ‘uit de cloud’. Natuurlijk leveren wij de software graag, maar wij vinden het nog leuker om de software gebruiksklaar voor je achter te laten. Natuurlijk met een stukje uitleg!

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten