Jouw medewerkers
inspireren ons
werkplekmodel

Zullen we beginnen?

Wil je ook geïnspireerd worden?

Iedereen verdient een werkplek
waar die gelukkig van wordt

Dat is IVA Office. Gewoon na een goed gesprek een ontwerp krijgen waar je blij van wordt. Daar doen wij niet ingewikkeld over. Vervolgens leveren wij daar een productenlijst bij, van wandbekleding, tot bureau’s en klein meubilair die het ontwerp completeert. Wij kennen het aanbod in de markt als geen ander en leveren een merkonafhankelijk voorstel wat past binnen het gestelde budget. Natuurlijk willen wij u dan wel inspireren op wat nog meer kan. Maar dat is ons plezier in het vak. De beste kantoorinrichting vind je bij IVA Office!

Onze werkwijze

Wij werken volgens een vaste volgorde en met checklist om in onze aanpak niets te vergeten en te kunnen inspireren met onverwacht leuke invalshoeken.

1. Leuk kennismaken

Een eerste contact is voor ons direct bepalend voor de sfeer en stijl waarin wij voorstellen voor de werkplek inrichting maken. Open en transparant of stylish en gedistingeerd. We moeten daarvoor eigenlijk wel langs komen. Dan inventariseren wij de ruimte en zien direct de mogelijkheden die wij zullen meenemen in onze voorstellen.

2. De werelde werkplek

De werkplek kan je energie kosten of geven. Wij gaan voor dit laatste. Ons motto is gezond op kantoor en fit naar huis. We nemen looproutes en dynamisch meubilair mee in onze voorstellen. Werelds werken is een gevoel en realiteit samen.

3. Van inventarisatie naar interieur

Na een goede afstemming op papier van de mogelijkheden en of deze binnen de budgetramingen passen, geven wij een 3D visualisatie van het interieur. Persoonlijk stemmen we dan stoffen en materiaalkeuzen af. Naast zien is voelen ook belangrijk.

4. Van plan tot projectrealisatie

IVA Office is van schets tot oplevering verantwoordelijk voor de kwaliteit en dat verwachtingen kunnen worden overtroffen. De schets is mooi, als het eenmaal staat voel je de beleving pas echt. Alle diensten worden door eigen medewerkers uitgevoerd en zo kunnen we de vinger goed aan de pols houden. Een hoofd-aannemerschap die garant staat voor kwaliteit en service. Ook na oplevering.

Een greep uit onze projecten

HortiVERSum

Projectinrichting | Verlichtingsplan | Projectbegeleiding

Als epicentrum van de tuin-en landbouwsector was het tijd voor het kantoorpand HortiVERSum om dit ook te gaan ademen. Zo hebben we de nieuwe huisstijl door het gehele pand doorgevoerd, en hebben wij de lamp in de vergaderruimte, ook wel de wortel van het pand, mogen ontwerpen.

Actos groep

Kantoorinrichting | Verlichtingsplan | Projectbegeleiding

Samen bereik je meer. Dat is de kernvisie van het detacheringsbedrijf Actos Groep. Wij geloven dat samen meer bereiken, gepaard gaat met een werkomgeving dat met je meewerkt en de visie van het bedrijf ademt. Zo ontworpen wij gezonde werkplekken, maar ook een woonkamer en pantry waar het personeel in informele sfeer samen kan ontspannen na een drukke werkdag.

Wij werken onder andere voor:

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten