Verhuizen

Voordelen
  • Mogelijk in de avonduren en weekenden
  • Snel schakelen
  • Verhuizing van A tot Z

Bij een bedrijfsverhuizing moet je bedrijf zolang mogelijk doordraaien en het liefst niet stil komen te staan. Of het nu gaat om een kantoor, een bedrijfshal of een compleet archief. Hier is een gestructureerde aanpak en tijdsmanagement voor nodig. Door onze ervaring weten we waar de knelpunten zitten en waar je efficiƫnte voordeel kunt behalen. Daarbij zijn we zeer flexibel en denken wij zelfs mee om in een weekend te verhuizen om zo de minste overlast te veroorzaken.

Wij werken met o.a. draaiboeken en communiceren duidelijk en helder. Heb je bijvoorbeeld al bedacht hoe je server kast moet worden afgekoppeld, demonteren van het bestaand meubilair en het plaatsen en installeren op de nieuwe locatie van het nieuwe meubilair. Hier helpen wij graag bij en daarbij bieden we ook onze services aan op bijvoorbeeld Cable management (wegwerken van bekabeling). Niemand wil in een nieuw kantooromgeving komen waar al gelijk de wirwar van kabels wordt gezien. Uiteraard zorgen wij daarbij ook dat het gehele kantoor schoon en fris is.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten