Flos Aim

Standaard
  • Design lampen
  • Kabels onderdeel van het onwerp
  • Set van 5 hanglampen
  • Dimbaar

De Aim hanglamp LED van Flos heeft lak aan tradities. In plaats van de kabels te verbergen zijn ze bij deze lamp een integraal onderdeel van het ontwerp. Door de lange kabels en slimme bevestiging kan deze lamp overal gepositioneerd worden. De lampenkappen kunnen volledig naar wens worden afgesteld. Zo kan je ze altijd daar richten waar je ze hebben wilt. De lange kabels die alle kanten op lijken te gaan, leveren samen een prachtig plaatje op. Door de Aim hanglamp met een rozet te combineren kunnen er tot maximaal 5 hanglampen worden toegevoegd. Zo creƫer je echt een woud van lampen en kabels.

De Flos Aim hanglamp set 5 LED zwart is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze set bestaat uit 3 Small Aim hanglampen, en 2 normale Aim hanglampen. De diameter van de kleine lamp is 17 centimeter en de hoogte is 14,9 centimeter. De diameter van de normale lamp is 24,3 centimeter en de hoogte is 21,1 centimeter. De lamp kan maximaal 3 meter van het plafond gehangen worden. Deze set bevat 5 lampenkappen (3 x klein, 2 x normaal) en een rozet. Elke Aim lamp heeft 9 meter bruikbaar snoer en een extra wand/plafondhaak. Met de rozet kan je tot maximaal 5 Aim lampen aansluiten.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten