Voo Voo

Standaard
  • Gestoffeerd met akoestische stoffering
  • Hoge rugleuning van 131 cm
Opties
  • Diverse maten
  • Diverse stoffering mogelijk
  • Plat roestvrij staal of zacht gepoedercoat staal onderstel

De Voo Voo 9XX-modellen zijn een uitbreiding van de Voo Voo-collectie, geïnspireerd op de behoeften van de Scandinavische markten. Het idee van de collectie is om plaatsen van terugtrekking in openbare ruimtes te creëren. Ze zijn een ideale oplossing voor open ruimtes, winkelcentra, universiteiten, scholen en bibliotheken. De hoge, gestoffeerde rugleuningen fungeren als akoestisch passieve scheidingswanden. Ze stellen hun gebruikers in staat een ontspanningszone te creëren die zorgt voor een hoge geluidsabsorptie.

Dankzij Voo Voo 9XX kan een “privékamer” worden gescheiden van een grotere ruimte waar we informele gesprekken kunnen voeren, ons kunnen concentreren op een project of gewoon kunnen ontspannen. Het rauwe lichaam van Voo Voo 9XX is de essentie van modernistisch design. Het wordt gekenmerkt door een hoge functionaliteit, waardoor een combinatie van sets met elke stoellengte mogelijk is. De voordelen van deze collectie zijn het stabiele, gemakkelijke en snelle systeem van het combineren van modules en de mogelijkheid om kussens te kiezen die idealiter passen bij de te rangschikken ruimte.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten