Corona preventie producten

Nu de 1,5 meter economie steeds meer werkelijkheid wordt, zullen we dit ook moeten doorvoeren in onze kantoren. Alleen op die wijze kunnen we op een verantwoorde en veilige manier weer terug aan het werk. Met behulp van producten die speciaal hiervoor ontwikkeld zijn, kunnen we deze 1,5 meter afstand realiseren en verdere besmetting zoveel mogelijk voorkomen. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze medewerkers. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Corona-proof kantoorinrichtingsadvies

Heb je liever advies over hoe je jouw kantoor Corona-proof kan inrichten? Neem dan contact met ons op of druk op bestellen en wij nemen contact met jou op.

010-7989042 | project@ivagroep.nl

Kuchscherm model M

Deze kuchschermen speciaal voor de horeca zijn vervaardigd uit een staal frame met plexiglas met een standaard kleur van RAL  9005 of 7016. Toch liever een andere RAL kleur? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.  Let op: Prijs is per set – twee sets per doos. 

Kuchscherm divider staand 2M

Bescherm je gasten en breng extra sfeer in een restaurant of café met de Kuchscherm divider 2M. Dit stalen frame met plexiglas heeft een afmeting van 150×150 cm en komt in de standaard RAL kleur 9005 of 7016.

Plexitop opzetscherm

Een plexiglas opzetscherm dat gemonteerd kan worden op een bestaand akoestisch scherm van een duo-werkplek.
Let op! geschikt voor akoestische schermen tot een max. dikte van 43 mm. Standaard transparant.

Screenplexi

Screenplexi tafelscherm is vervaardigd uit transparant acryl met een dikte van 5 mm.

Stay safe Scherm

Vrijstaande wand 100 x 160 cm, helder polycarbonaat met een metalen frame. Eenvoudig te monteren en te plaatsen.

Screenit Health & Care

ScreenIT Health & Care is een vloerscherm dat is ontwikkeld voor de zorgsector. Het vloerscherm is in één maat leverbaar. Het scherm is opgebouwd uit een houten frame, gevuld met 30mm akoestisch materiaal en bekleed met grijs/beige vinyl. Het vinyl is zeer eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. De schermen zijn aan de zijkanten voorzien van drukknoppen om zoveel schermen als nodig aan elkaar te verbinden. ScreenIT Health & Care is leverbaar met verrijdbare wielen óf voeten (wit).

Office preventiewand

Een meerwandig polycarbonaat wand op voet. Dit materiaal biedt meer privacy door de structuur. Meer sfeer geven?
Ook dit is mogelijk d.m.v. bestickering.

Ritswand

Deel jouw kantoortuin op in diverse ruimtes en voorkom zoveel mogelijk besmetting. De Ritswand is een circulaire wandoplossing die tussen het bestaande plafond en vloer geklemd wordt. Dus geen schade aan het pand. Voorrijkosten €75,00. Let op, de prijs is excl. montagekosten, deze worden later berekend. 

Vloerzeilen pakket Tapijt

Communiceer de 1,5-meterregeling door het plaatsen van vloerzeilen. Deze zijn geschikt voor tapijt. De onderkant is voorzien van een antislip laag. Standaard ontwerp of liever de kleur van je eigen huisstijl? Het kan allebei.

Het pakket bestaat uit:
10 stuks 40×40 cm vloerzeilen

10 stuks 40×15 cm pijl vloerzeilen

Vloerstickers pakket harde vloeren

Communiceer de 1,5-meterregeling door het plaatsen van vloerstickers
Deze zijn geschikt voor harde vloeren zoals PVC en beton.

Het pakket bestaat uit:
10 stuks 40×40 cm vloerstickers

10 stuks 40×15 cm pijl vloerstickers

Tafelbladbeschermer

Met de papieren bladbeschermers wordt zowel het bureau als de tafel in de kantine beschermd. 170 grams recycling papier is gemaakt van 100% oud papier en is zowel met pen als potlood goed beschrijfbaar. Let op: door het productieproces van het recyclingpapier, kan de uitstraling van dit papiersoort per levering afwijken. A2 formaat papier 420 x 594 mm

Bureaustoel reiniging

Nu veel werknemers nog thuis werken, is het een geschikt moment om alle bureaustoelen goed te reinigen. Zo zijn alle bureaustoelen gereinigd en vrij van bacteriën zodra de werknemers terug komen naar kantoor.   Voorrijkosten €75,00

Bestellijst

Bestellingen vanaf € 250,- gratis bezorgd.

Bedankt

Uw product is toegevoegd aan de bestellijst.

Door naar bestellen Verder winkelen
Bestellijst bekijken Bestelling afronden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten