IVA Office
9 juni 2021

Terug naar kantoor met IVA Office.

Langzaam maar zeker gaan we weer naar kantoor en keren we terug naar wat we gewend zijn. Tegelijkertijd kijken we naar wat we geleerd hebben en wat er beter kan. Een hybride vorm van werken, waarbij thuiswerk en kantoorwerk worden afgewisseld, wint aan populariteit. Daarnaast dienen kantoortuinen opnieuw ingericht te worden, omdat ze teveel geluidsoverlast en stress geven. Wat het ‘nieuwe werken’ voor jou ook mag inhouden – IVA Office helpt je er het maximale uit te halen.

Een dynamische kantoorindeling zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt, wat de toekomst ook in petto heeft. Met de ritswanden, room dividers en gemakkelijk te verplaatsen werkblokken van IVA Office is jouw kantoor flexibel en altijd klaar voor de toekomst. Benieuwd geworden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en we gaan samen op zoek naar de oplossing op maat.

Showroom

Wist je dat onze showroom weer te bezoeken is, waar een groot deel van ons assortiment is opgesteld? Je bent van harte welkom om het nieuwste op het gebied van kantoorinrichting te komen bekijken en uit te proberen. Een product wil je tenslotte graag persoonlijk zien en voelen. Specifieke wensen voor jouw werkplek, thuis of op kantoor? We nemen graag de tijd voor een oplossing op maat! Uiteraard met de nog geldende maatregelen in acht genomen.

Plan een afspraak in onze showroom

Meer informatie over de Terug naar kantoor met IVA Office.?
Steven Hofhuis
Project Manager
s.hofhuis@ivagroep.nl
010 - 798 90 42

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten