Partners Nederland
10 november 2020

IVA Groep, Feyenoord Basketball en Kyocera Nederland gaan hand in hand

IVA Groep, Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball en Kyocera Nederland slaan de handen ineen. In dit unieke samenwerkingsverband zorgen we ervoor dat uw bedrijf direct kosten bespaart, én onder de aandacht komt bij een groot en enthousiast publiek.

Hoe werkt het?

IVA Office is al jaren dé specialist op het gebied van print- en scanoplossingen op kantoor. Met die expertise analyseren wij de manier waarop uw organisatie op dit moment print. Dit kan namelijk in de meeste gevallen beter, efficiënter en dus goedkoper.

Wij gaan aan de slag met een gratis onderzoek naar printkosten binnen uw bedrijf. Dit onderzoek wordt 100% op afstand uitgevoerd en na afloop ontvangt u van ons een plan van aanpak voor directe kostenbesparing. Als u over gaat tot uitvoering ontvangt u de helft van het te besparen bedrag direct op uw rekening. Dit kan een aanzienlijk bedrag zijn omdat u de besparing van de gehele contractduur in één keer vooraf krijgt uitgekeerd.

De andere helft van het bedrag ontvangt u als sponsorbudget voor Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Samen maakt u een sponsorplan op maat voor het nieuwe seizoen. In één klap vergroot u uw naamsbekendheid, helpt u een Rotterdamse sportclub én ontvangt u directe kostenbesparing op uw rekening.

Meld u aan en ontvang direct 2 gratis VIP-tickets!

IVA Office helpt je verder

Sinds jaar en dag is IVA Office dé partner voor een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering. Zeker in deze tijd, als alles net een beetje anders gaat, is het verstandig om uw vaste kosten nog eens goed onder de loep te nemen. Maak gebruik van onze expertise en vraag een onderzoek naar directe kostenbesparing aan! Zo herzien wij bijvoorbeeld al uw leasecontracten en bieden wij een beter alternatief. Het te besparen bedrag ontvangt u vooraf direct van ons. Zo merkt u het verschil niet pas op de lange termijn, maar vandaag nog!

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten