9 september 2020

Per maand flexibel kantoormeubilair leasen!

Eén ding is zeker: we weten niet hoe de nabije toekomst eruitziet en voorzichtigheid is daarbij belangrijk en verstandig. Met dat idee is IVA Office constant bezig om partners en ideeën te verzamelen, zodat wij advies op maat kunnen geven. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Geen lange contracten, geen grote aankopen en up- en downscalen wanneer jij dat wilt – dat is flexibel leasen bij IVA Office. Voor kantoor, maar ook voor de werkplek thuis.

De situatie kan snel veranderen en dan is het wel zo fijn om flexibel te kunnen meebewegen. Waarom? Je wilt natuurlijk een goede thuiswerkplek voor jou en je personeel. Of misschien heb je (tijdelijk) minder personeel in dienst. Bovendien weet je niet hoe je financiële situatie er volgend jaar uitziet en wil je nergens aan vastzitten.

Met het bovenstaande in het achterhoofd brengen wij graag onze volgende partners onder de aandacht.

JOOB

Ergonomische oplossingen voor de werkplek, die ook nog eens een lust voor het oog zijn: dat is Joob. Neem nou het in hoogte verstelbare bureau Opava – switchen van zittend naar staand werken met een druk op de knop.

Joob Opava:

  • 120 of 130 cm hoog (incl. bladdikte)
  • Breedte vanaf 120 cm
  • Prijs per maand v.a. € 35,-
  • Per maand opzegbaar, dus uitstekend geschikt voor je tijdelijke thuiswerkplek!

Interstuhl

Voor een gezonde en productieve werkdag is een goede zithouding essentieel. Met de hoogwaardige, verstelbare bureaustoelen van Interstuhl ben je daarvan verzekerd. Voor een laag bedrag per maand heb je er nu een thuis die je gewoon terugstuurt als hij niet meer nodig is.

 

Interstuhl Every:

  • Prijs per maand v.a. € 29,-
  • Maandelijks opzegbaar

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van flexibel leasen? Neem contact met ons op!

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten