5 juni 2020

Meer privacy met Slimmefolie

Wij zijn trots dat we je kunnen mededelen dat het merk Slimmefolie is toegevoegd aan ons portfolio. Dit maakt ons de enige dealer in Rotterdam en omstreken.

De schakelbare privacyfolie voor op een glazenwand of raam is ondoorzichtig wanneer uitgeschakeld en transparant helder wanneer ingeschakeld. Met één druk op de knop biedt Slimmefolie meer privacy. Handig voor het behouden van een open kantoor, maar je wel privacy tijdens vergaderingen wilt faciliteren. Slimmefolie is op elk nieuw of bestaand glazen oppervlak toe te passen.

 

AutoColor folie – de slimme zonwering

Autocolor folie is een product voor lichtregeling en de lichtdoorlatendheid en dit verandert mee met de intensiteit van de zonlicht. Je kan het zien als een natuurlijk dimmer voor in je woning of kantoor. Houdt schittering en warmte buiten, zonder het gebruik van raamdecoratie!

 

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten