27 november 2019

Een werkplek die voelt als thuis

Na maanden hard werken, hebben wij afgelopen week de kantoorinrichting voor onze klant Actos Groep mogen opleveren. Met hun visie: “Samen bereik je meer”, heeft IVA Office gewerkt aan een interieurontwerp dat hier op aansluit. 

Dit komt tot uiting in een diversiteit aan ruimtes. Zo straalt de entree een woonkamersfeer uit, kan de keuken wekelijks worden omgetoverd tot een perfecte plek voor de vrijdagmiddagborrel en worden andere ruimtes gebruikt als focuswerkplek, belcel of flexibele vergaderruimte. Met de huisstijl van Actos Groep als uitgangspunt en de wens voor een warme huiselijke sfeer, zijn wij op zoek gegaan naar de juiste materiaal- en kleurkeuzes.
De wanden zijn voorzien van de geschiedenis van Den Haag. Hierin laten we zien hoeveel er bereikt kan worden door samen te werken. Dit past perfect bij de visie van Actos Groep.

Met ons motto “gezond op kantoor – fit naar huis”, heeft IVA Office gekeken naar een inrichting die zo efficiënt en gezond mogelijk is. Door de wens van de klant te combineren met deze gedachte hebben we een open ruimte ontworpen, waarin zit-sta werkplekken niet konden ontbreken. Het koffiezetapparaat is zo geplaatst dat men echt in beweging moet komen en door de toepassing van veel beplanting zorgen we voor een natuurlijke schone lucht.

Ook IVA Office behaalt haar doelen enkel door samen te werken met de juiste partners. Wij willen dan ook  Hordijk Elektrotechniek, Demt-Flex , MAAQ Design & Build, ANL, en Flex Student bedanken voor het vele werk dat is verzet om dit mooie project te realiseren.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten