16 oktober 2019

Het zonnetje in huis

IVA Duurzaam levert in samenwerking met Rofianda als eerste de volledig zonlicht spectrale ledsystemen van Seoul. De eerste LED armatuur die het dichtstbij het natuurlijke zonlicht komt.  Deze is zowel toe te passen in industriële hallen, stallen en kassen, als in zorgcentra, kantoren en kunsthallen. Onze ledsystemen zijn dimbaar in o.a. 0-10V.
Wil jij ook genieten samen met je medewerkers, klanten, dieren en/ of planten van het zonnetje in huis? En ben je benieuwd welke voordelen dit met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op via info@ivaduurzaam.nl of 010 – 798 90 42.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten