11 juli 2019

Ontmoet Cantor

Jij vraagt, wij draaien! Bedrijven worden zich steeds meer bewust van de noodzaak van verantwoord interieur; gezond, fit en flexibel. Circulair meubilair mag en kan hier niet aan ontbreken. Wij mogen om die reden een nieuw merk aan ons assortiment toevoegen.

Maak kennis met Cantor! Een merk dat zich volledig focust op producten die zijn vervaardigd uit circulaire materialen. Zo bestaat een stoel uit afval afkomstig uit de kunststofindustrie, en worden akoestische elementen gemaakt van een oud matras. Op deze manier heeft ieder product zijn eigen verhaal en geschiedenis. De collectie bestaat uit producten die perfect passen in de kantoorinrichting van nu;  huiselijk, duurzaam, circulair  en bijzonder.

Een extra weetje
Cantor is vernoemd naar George Cantor, een Duitse wiskundige die als één van de eerste bewees dat er verschillende groottes van oneindigheid bestaan.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten