26 juni 2019

Moet jouw kantoorpand in 2023 ook de deuren sluiten?

Op 1 januari 2023 moeten alle bedrijfspanden in Nederland (van minstens 100m2) minimaal energielabel C hebben. Heeft jouw bedrijfspand dit niet, dan gaat het gebouw op slot en mag dit niet meer als kantoor worden gebruikt. Er is zelfs sprake van dat alle kantoorgebouwen in 2030 moeten beschikken over een A label.

Hoever ben jij met het inventariseren van de benodigde maatregelen? Weet jij precies welke ingrepen nodig zijn om te voldoen aan de nieuwe eisen? 
IVA Duurzaam kan je hierbij helpen! Nodig één van onze adviseurs uit voor een vrijblijvend adviesgesprek bij jou op kantoor. Wij kunnen je vertellen op welk gebied je keuzes kunt maken voor een korte en/of lange(re) termijn. Daarnaast kunnen wij je alles vertellen over eventuele subsidieregelingen.

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten