29 maart 2019

Yes! We hebben de Hush Phone

De Hush phone is, zoals de naam al zegt, een telefooncel. Maar niet zomaar 1. Nee, deze telefooncel is voorzien van akoestisch materiaal waardoor deze perfect is toe te passen in een kantoortuin. Met de Hush phone heb je geen last meer van je luidruchtige collega die een telefoongesprek voert.

En deze moderne telefooncel staat nu tijdelijk bij ons in de showroom. Wij zijn overtuigd en maken er met veel plezier gebruik van. Nieuwsgierig naar hoe geluiddempend de Hush phone is? Je bent uiteraard welkom bij ons in de showroom om in alle rust een telefoongesprek te voeren. Of bekijk hier de Hush meet, de grote broer van de Hush phone.

Meer informatie is hier te vinden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten