29 maart 2019

Ontmoet Wonderwall studios

Vorige week waren wij op bezoek bij de grootste fabrikant van plaatmateriaal in Nederland; Iboma. Tijdens dit bezoek maakte wij kennis met het merk Wonderwall studios. Onze handen begonnen direct te jeuken en een overvloed aan inspiratie gierde door ons lijf. Dit merk, dit moeten wij hebben!

Wonderwall studios ontwerpt en ontwikkelt houten wandpanelen, die ieder ruimte omtoveren tot een luxueus interieur met een warme sfeer en echte eyecatchers. Het hout dat gebruikt wordt komt overal vandaan, denk aan verlaten huizen, vervallen schuren, wijnvaten, oude vloeren. Alles is mogelijk, zolang het maar oud en gebruikt is. Wonderwall studios blaast nieuw leven in gebruikt hout.
En wat voor leven!

Ook wij mogen vanaf nu deze mooie wandpanelen toepassen in onze ontwerpen. Wij zijn enthousiast, wie wilt dit nu niet in zijn kantoor?

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten