29 maart 2019

Groen, groener groenst

Planten; we worden er blij van. Ze brengen kille ruimtes letterlijk tot leven. Met de planten van Ogreen heb je in een hand omdraai jouw kantoor omgetoverd in een echte kantoortuin. Deze plantjes hebben daarnaast nog meer functies. De planten van Ogreen zijn namelijk luchtzuiverende planten die chemische stoffen uit de lucht halen. Alvalstoffen zijn verleden tijd, waardoor  er binnen no time een schone lucht ontstaat.

Door deze schone lucht, wordt de productiviteit en creativiteit positief beïnvloed. Ook verbeteren ze de concentratie en zorgen ze voor minder stress. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar honderden wetenschappelijke studies hebben bewezen dat het toch echt zo is. Bekijk de vele mogelijkheden van interieurplanten hier.

Meer informatie is hier te vinden

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten